Laia Monserrat - Zen y Management - Barcelona

Som conscients de la gran exigència a què estan sotmesos tant els directius com els equips a les organitzacions. Això porta massa vegades a situacions en què el treball es deshumanitza i les persones pateixen. Això repercuteix inevitablement a l’organització i s’entra en un cercle perniciós en què tots perden.

La societat necessita empreses que compleixin la missió d’aportar valor i dinamitzar l’economia des del respecte a l’ètica, a l’ecologia i a les persones en general.

Des de Zen & Management actuem a les organitzacions amb propostes que integren la nostra experiència humana amb les tècniques, tan tradicionals com les més actuals. Sabem que el benestar de les persones al seu entorn laboral és fonamental per a la bona gestió dels recursos interns.

Aliant els principis essencials de la meditació i les tècniques de centrament amb les actuals tècniques de resolució de conflictes de la Teràpia Breu Estratègica i la Psicologia Positiva, acompanyem líders i equips en el seu benestar quotidià i la cerca d’eficàcia.

Som especialistes en la gestió de l’estrès i l’ansietat a l’empresa.

Per llegir:

Zen para la empresa. El País economía.

Qúe és el lideratge conscient

La vía de la acción justa

Serveis

 


Equip

Laia Monserrat

Gràcies per interessar-te en la meva experiència. Des de sempre he viscut el dia a dia com una oportunitat de presència des del més essencial. D’aquesta manera he anat trobant, de vegades de manera una mica sorprenent, maneres d’acompanyar a altres persones a experimentar una vida més plena.

Els meus inicis al món de l’empresa es remunten als meus primers passos com a psicòloga, psicoterapeuta i ensenyant de Zen a Barcelona, quan el director d’una escola de negocis em va venir a buscar per fer seminaris per a directius. Jo tenia vint-i-vuit anys i, malgrat que les propostes van funcionar bé, no em vaig sentir preparada per seguir aquest camí.

La vida és una gran aventura, la meva i la de tots: decisions, opcions, camins que recorrem i altres que no, persones que trobem per moments o per a un llarg recorregut… Quan miro la meva aventura personal puc dir que es distingeix per la llibertat que sempre he sentit, per la meva capacitat d’acció i per la coherència entre allò que visc per dins i allò que faig.

Vaig necessitar uns anys per comprendre què aportar al món de les organitzacions, des d’on i com. D’això ja en fa uns vint estius.

Tots necessitem sentir-nos al nostre lloc i percebre la nostra força interior per actuar de forma coherent i eficaç. Això és el que ens permet saber que som capaços de fer allò que cal fer, en el moment en què cal fer-ho.

Acompanyo a directius i a equips a redescobrir capacitats innates, a indagar en si mateixos i, amb això, aprendre a retrobar la seva veritable força interior.

Un cop algú em va dir, després d’unes hores de seminari, “Laia, no ens has ensenyat res. Ens has recordat qui som”. Em vaig sentir realment reconeguda a la meva feina. Al món en què vivim necessitem constantment centrar-nos i tornar a l’essencial per sentir-nos en la nostra plena capacitat d’acció, per ser la nostra millor versió. No n’hi ha prou amb tècniques de relaxació. Cal anar un pas més lluny, un pas més endins. Cal donar un veritable sentit a allò que es fa. Aquesta proposta és un camí cap a la serenitat, la consciència, la presència i la capacitat d’acció justa, des de la coherència interior i els valors.

Ara mateix tinc l’orgull d’integrar un equip de col·laboradores unides per aquest esperit comú. M’il·lusiona poder compartir aquestes experiències amb elles i aportar-ho a la societat.

T’invito a llegir el meu darrer article sobre Lideratge Conscient (publicat a Diari de Girona, 1 setembre 2022). Espero que et resulti inspirador.

 

Considerem que la pràctica de la meditació i els principis del zen ofereixen un camí transformador que acompanya el benestar de les organitzacions i les persones.

 

Anna Fernández

Psicòloga i psicoterapeuta
Especialista en àmbit sociosanitari

Humanitat i serenitat

Després de llicenciar-se en psicologia, va realitzar un postgrau d’intervenció psicosocial en processos de malaltia crònica. Va treballar com a psicòloga, terapeuta, animadora i coordinadora a diferents serveis sociosanitaris…

+ info

Eva Rodríguez

Psicòloga i psicoterapeuta
Especialista en lideratge i equips

Entusiasme i energia des de la calma

Fa més de 15 anys emprèn un llarg i intens procés personal d’autoconeixement en el  camp de la psicoteràpia, amb el qual segueix compromesa. Disposa de més de deu anys d’experiència en competències gerencials i gestió d’equips…

+ info

Ana Sáncer

Psicoterapeuta i Enginyera
Especialista en lideratge i equips

Anàlisi i millora que humanitza

Inicia fa més de quinze anys un procés d’autodescobriment i introspecció psíquic, emocional, corporal i espiritual en què continua avui dia…

+ info

Nuria Martinez Brunet

Prof. Yogazen, meditació i terapeuta corporal

El Quotidià, la Curiositat i l’Agraïment

És diplomada en Màrqueting i llicenciada en BA (Hons) International Business Administration per la Northumbria Business School a Newcastle.

+ info

 

Referències

  • Servei d’Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya
  • Fundació Hospital de Mataró
  • Associació Pere Tarrés
  • IL3-Universitat de Barcelona
  • Universitat La Salle
  • Farmàcies Guerrero (Andorra)
  • Syral (França)
  • Lilly (França)
  • SuperU (França)
  • Enseignement Catholique (França)
  • Réseau Germe Montpellier (França)
  • García Leñero (Madrid)
  • Cámara de Comercio de Madrid 
Des de la plataforma Nutrim Salut:
  • Càritas-Ingeus
  • Hotel Arts
  • Mútua Asepeyo
  • Danone
  • Ajuntament de Mataró
  • Universitat Oberta de Catalunya
  • Hospital Taulí, Sabadell
Abrir chat
1
Scan the code
Hola 👋 Cuéntame, ¿cómo podemos ayudarte?