Laia

Monserrat

Laia Monserrat és psicòloga diplomada en clínica i directora d’un centre sanitari. Alumna i deixeble del psicòleg i mestre zen,  Karlfried G. Dürckheim i de Jacques Castermane. Formada en Leibterapia Personal al Centre Dürckheim (França) y certificada des de 1989. És mestre Zen des de la mateixa data. També té un Màster en Teràpia Breu Estratègica (Giorgio Nardone) i s’ha format en Mediació Familiar i Hipnosi Ericksoniana.

És un referent en Zen occidental, Leibteràpia i Tècniques de Centrament en l’Hara.

Des de fa més de trenta anys es dedica plenament a la consulta privada i realitza grups de meditació setmanals i retirs.

Du a terme intervencions en empreses, acompanyament de dirigents i tallers sobre gestió de l’estrès des de fa més de vint anys.



És directora de la Formació en Leibteràpia Personal, línia Dürckhiem. És directora del Postgrau de Psicoteràpia Integrativa de la Universitat de Girona (inici octubre 2024).

És docent i responsable de pràctiques del Màster de Mindfulness i Psicoteràpia de la Universitat de Barcelona.  Ha estat docent del Postgrau de l’Educació de la Interioritat de la Universitat La Salle.

Ha publicat “Un cirerer al balcó. Practicar Zen a la ciutat”*(Kairos, 2011-14-19), “Espiritualidad natural. Ideas para padres y educadores” (Kairos 2014), y “La revolución del Hara. Leibterapia y técnicas de Centramiento” (Kairos 2016). És col·laboradora habitual en premsa, radio i col·loquis a on aporta la seva experiència en espiritualitat natural i psicoteràpia.


*També en castellà i francès

Presencia

Zen

Presencia Zen és el compendi d’eines, pràctiques, tallers, seminaris i teràpies realitzades per Laia Monserrat i els seus col·laboradors, al voltant del Zen occidental i laic, segons la línia creada per Karlfried G. Dürckheim i la Leibteràpia Personal, mètode Dürckheim de psicoteràpia.

Som experts en Tècniques de Centrament basades en el Hara.


Som experts en Tècniques de Centrament basades en el Hara.

Col·laboradors

Col·laboradores certificades en Leibteràpia, Tècniques de centrament i autoritzades per conduir grups de zazen, en tots els àmbits:

Anna Fernández

Psicòloga, psicoterapeuta.

Carla Nomen

Psicòloga, psicoterapeuta.

Elisabeth Torres

Psicòloga, psicoterapeuta.

Eva Rodríguez Renom

Psicòloga, psicoterapeuta.

Barcelona. Vida plena

Col·laboradors certificats, autoritzats per acompanyar accions en àmbit social.

Jordi Alegre

Barcelona.

Francesc Arnau i Sánchez

*La certificació s’aconsegueix després de quatre anys de formació i amb el compromís de seguir la formació continuada. Totes les persones certificades han complert aquests requisits, donant prova de la seva capacitat i compromís

Abrir chat
1
Scan the code
Hola 👋 Cuéntame, ¿cómo podemos ayudarte?